חיתוך שטיפה וייבוש ירק מצונן

"המילה האחרונה בתחום מפעלי המזון ומפעלי הירק המצונן בפרט, נוגעת לחדשנות האריזות התורמות להארכת חיי המדף של המוצרים" אומר טל מושקט החברה המובילה היום בארץ של וחמרי האריזה מהמתקדמים הקיימים, כולל אריזה מיוחדת נושמת לירק מצונן שיש בה אויר כדי לא לחנוק את הירק וגם הניילון הוא מסוג שונה מאריזות רגילות. שטיפה, חיטוי וייבוש ירק […]

מהפכת המזון המהיר במיכון למפעלי המזון

כל שינוי או מגמה בתחום צרכני כלשהו, משפיעים על השוק כולו, ובין השאר יוצרים מציאות חדשה הדורשת היערכות חדשה, זה מה שפחות או יותר עשה המזון המהיר למכונות המזון במפעלי התעשייה, משום שמזון מהיר כשמו כן הוא, מהיר, יום יומי ודורש טכנולוגיות חדשניות שיעמדו ברף של שיווק מהיר ורווחי שוק. מזון מהיר דורש בישול מהיר, […]

אריזות שומרות מזון

חברת מושקט טכנולוגיות מייבאת שורה של אריזות המעניקים פתרונות לשימור מזון ולהארכת חיי דף, שהם חלק מהפרמטרים החשובים ביותר היום בשוק המזון. אנחנו חיים היום בעידן בו האינטנסיביות ומהירות השגת המזון דורשת מהיצרנים הכנת מזון מוכן לחיתום בלבד, או מזון מוכן משווק כחטיפים, כריכים ועוד וכל אלה דורשים גם מכונות מזון מיוחדות שיעמדו בקצב ההכנה […]

ציוד ומיכון למפעל להקמת סלטים

חברת מושקט טכנולוגיות מעורבת בתכנון והקמה של מפעלי סלטים בארץ ובחו"ל כולל אספקת כל הציוד והמיכון הדרושים לקווי הייצור ועד לאריזה הייחודית. במפעל סלטים יהיו כל מיני סוגי מיכון וציודים מסביר טל מושקט ממנהלי חברת משוקט טכנולוגיות. הקמת קווי הייצור של מפעל סלטים למשל, דורשת תכנון התואם את התהליך שעוברים הרכיבים עד הפיכתם לסלט. "ראשית […]

90% ממפעלי הירק המצונן בארץ- לקוחות מושקט טכנולוגיות בע"מ

חברת מושקט טכנולוגיות עובדת עם 90% ממפעלי הירק המצונן בארץ ברמה של תכנון תשתיות, הקמת מפעלים ועד לאספקת חומרי האריזה היחודיים. "במפעל ירק מצונן מאוד חשוב למשל שתהיה כל הזמן טמפרטורה נמוכה כדי לשמור על טריות הירק ולמנוע מזיקים" אומר טל מושקט ממנהלי חברת מושקט טכנולוגיות בעי"מ "כל השינוע נעשה במים שצריכים להיות בטמפרטורה של […]

מגמות בעולם מכונות המזון- עמידה בתחרות, איכות ושירות

מכונות המזון שמייבאת חברת מושקט טכנולוגיות בע"מ משקפות במידה רבה את המגמות העולמיות בתחום המזון ואלה מציגים היום תמונת מצב של צרכנים 2015 שלא מסוגלים לדחות סיפוקים, שרוצים את האוכל שלהם מוכן ומהר כאן ועכשיו, כאשר החשיבה בפיתוח מוצרים היא לא רק על טעם ומוצר סופי אלא צריכה לעמוד בקריטריונים של מוצר נוחות. אנו נמצאים […]

הקמת מפעלי בשר – בתכנון מושקט טכנולוגיות

חברת מושקט טכנולוגיות שותפה, מעורבת ומהווה יועץ מומחה בכל הקשור לתכנון מפעלי בשר בארץ ובחו"ל. הקמת מפעלי מזון בארץ דורשת עמידה בתו התקן האירופאי CE, אך מעבר לכך יש כל מיני תקנים מקומיים הקשורים לתוצרת ויצור של כל מפעל. מהרשת עולה נתון כי בשנת 2013 עמדה צריכת הבשר העולמית על כ-308 מיליון טונות בשר, מה […]

כמה עולה ב2015 להקים מפעל מזון בישראל

"הקמת מפעל מזון יכולה לעלות בין 10 ל-250 מיליון ₪, תלוי איזה מפעל מקימים", אומר טל מושקט ממנהלי מושקט טכנולוגיות בע"מ. חברת מושקט טכנולוגיות מעורבת בתכנון והקמתם של מפעלי מזון רבים בארץ וגם בחו"ל לעיתים בשיתוף פעולה של מתכננים נוספים מגרמניה או ארה"ב. למפעל בארה"ב יש תו תקן USTA והתקן הישראלי להקמת מפעלים הוא האירופאי- […]

אילו מיקסרים וקוטרים קיימים במושקט טכנולוגיות

אנחנו נמצאים היום בעידן שתעשיית המזון "מאכילה אותנו בכפית" כמעט כל מוצר ורכיב שאנחנו צריכים ברמה של פתיחת קופסה, שקית ו-יש לנו אוכל מוכן. חלק גדול ממוצרי המזון המשווקים היום, עברו טחינה, בישול וכו' והם מוגשים לנו ברמה של לחמם וזהו. אפילו רטבים כבר לא חייבים לעשות בבית, יש היום רטבים מכל הסוגים שרק תרצו, […]

תעשיית מיון הירקות בישראל

כאשר מדובר על מוצרים תעשייתיים, יש צורך בפיקוח ובקרה מיוחדים כדי לשמור על רמת ייצור, אחידות של ייצור וגם בקרת איכות גבוהה כדי להגיש לצרכן את המוצר הכי טוב והכי איכותי. זה לא מה שקורה עם פירות וירקות שכדרך הטבע כל אחד מהם גדל באופן עצמאי ויכול מאוד להיות שכרובית אחת תצא "עקומה ותספוג פגעים" […]

העמוד הבא »