מחלבות

תהליך ייצור הגבינה מורכב מקווים שלמים של ציפוי סיבים תזונתיים אשר מספרים ערך בריאותי לצרכן.

בתום שלב זה אנו משנים סנטירית את המוצרים לאיזור השקילה והחיתוך בה הגבינה משתנה מצורת בלוקים מאסיביים ענקיים, ועד למוצר הביתי.

בשלב זה אנו אורזים ורטיקלית את המוצרים בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר.
באמצעותם אנו מצליחים לשמור על איכות חיי הגבינה ואורך חיי המדף שלה.
תהליכים בריאיים של ייצור מוצרי חלב משמרים סטנדרט גבוה של
איכות, יעילות וגמישות תפעולית.

כאשר מדובר על מכונות המיועדות למחלבות, אנו מתייחסים למכונות העוסקות בגבינות קשות בלבד.

מכונות חיתוך הגבינה הן מכונות מיוחדות בעלות יכולות חיתוך מושלמות.
לעיתים קורה מצב בו לקוח נתקל במוצר בעייתי לחיתוך.
בדיוק למקרה כזה נדרשת טכנולוגיית חיתוך ברמה הגבוהה ביותר,
לשם שחיתוך המוצר הגמיש בצורה אחידה תהיה משימה פשוטה ונוחה ללקוח.
בנוסף, עניין הסניטריות במחלבות הוא נושא רגיש מאד ואף קריטי.
מהסיבה הזו, מלוא חלקי השינוע של המוצר בשרשרת הייצור, וכל שאר המכונות כמו  מכונות המשקל והאריזה,
חייבים לעמוד בתקן IP67 ולהוות עמידות וחוסן בסביבת עבודה במים.
בין לקוחותינו המרוצים נמנים:
תנובה, גד, בר בכפר, המושבה,  מחלבת עיברי ועוד רבים וטובים אחרים.

 

 

קטלוג מכונות | מכונות לתעשיית המזון | צור קשר