!דברו איתנו

    חיתוך שטיפה וייבוש ירק מצונן

    "המילה האחרונה בתחום מפעלי המזון ומפעלי הירק המצונן בפרט, נוגעת לחדשנות האריזות התורמות להארכת חיי המדף של המוצרים" אומר טל מושקט החברה המובילה היום בארץ של וחמרי האריזה מהמתקדמים הקיימים, כולל אריזה מיוחדת נושמת לירק מצונן שיש בה אויר כדי לא לחנוק את הירק וגם הניילון הוא מסוג שונה מאריזות רגילות.

    שטיפה, חיטוי וייבוש ירק מצונן
    ראשית מגיעים הירקות והפירות אל מערך השטיפה, שלא רק רוחץ אותם ביסודיות אלא מחטא אותם ומסנן מהם חרקים ומזיקים. בתהליך נעשה שימוש במים קרים בטמפרטורה של 4-6 מעלות שגם מצננים את הירקות והפירות.
    חברת מושקט מספקת צנטריפוגות מנתיות או רצופות או מייבשי אוויר לתהליך הייבוש של הירק לפני אריזתו באריזה ורטיקלית. בתחום הירק המצונן חשוב לשמור על טריות ולא פחות על מראה וריח המוצר ולזה כאמור תורמת האריזה. כל המיכון והציוד למפעלי מזון שמייבאת חברת מושקט טכנולוגיות הוא ממותגים מובילים מגרמניה, איטליה, הולנד וספרד.

    דילוג לתוכן