!דברו איתנו

    מפעלי ירקות

    מושקט טכנולוגיות מובילה את משק תעשיית הירק המצונן כבר שנים רבות, הידע הרב שמושקט טכנולוגיות רכשה בשילוב טכנולוגיה מתקדמת ומקצועית הובילו את מושקט לשליטה בכ-90% מהיקף נתח הירק המצונן בשוק הישראלי.
    תהליך הטיפול בירק המצונן מורכב ונכללים בו שלבים רבים על מנת להבטיח את איכותו. החל מליקוט הירקות בשדה וסינון איכותני בסטנדרטים הקפדניים ביותר. כל ירק אשר מגיע אלינו עובר תהליך מיון אופטי על ידי טכנולוגיית קצה שמסוגלת לזהות כל פגם על מנת לספק תוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

    לאחר תהליך המיון מתחיל שלב הטיפול המקצועי אשר נכללים בו מספר שלבים להבטחת איכות מקסימלית וללא פשרות, על מנת לספק ללקוח תוצר סופי מושלם:

    הטיפול בירק מתחיל בחיתוך קצוות, גבעולים, עלים ושאריות לכלוך ->
    לאחר מכן, חיתוך, שטיפה וייבוש הירק המצונן היטב עם מערכת שטיפה מיוחדת וייחודית המיועדת לחיטוי וסינון מזיקים וחרקים לא רצויים על מנת להבטיח שהתוצר הסופי יהיה באיכות הגבוהה ביותר ->
    בסיום התהליך הירק עובר צינון ייעודי עבור שמירת טריותו לאורך זמן על מנת להבטיח שאיכותו טריותו וערכיו התזונתיים יישמרו לאורך זמן.

    מפעלי ירקות

    המשך הטיפול בירק המצונן מתבצע באמצעות מכשור מקצועי וייחודי על מנת להבטיח את המשך איכות התהליך, המשך התהליך מגיע לשלב הייבוש אשר מתבצע על ידי צנטריפוגות מנתיות ייחודיות שמסוגלות להגיע לקצב מסחרר של 900 סיבובים לדקה, לאחר הייבוש הירק עובר שקילה קומבינטורית על מנת לדייק את המוצר לבקשותיו של הלקוח באופן מושלם.

    בשלב הסופי הירק המצונן נארז באופן ייעודי על ידי אריזה וורטיקאלית אטומה בניילון נצמד שנסגר בוואקום על מנת לשמור על טריותו וטעמו הייחודי והעשיר של הירק עד לקבלת הלקוח.

    בין לקוחותינו המרוצים נמנים: פרסקו (מותג מבית שופרסל), שטראוס, ירק נטו/ חסלט, קטיף הארץ הטובה, מרינה פטריות הגליל, כרמל יבולים, יבולי הכפר, עונות ישראל, ע.ד ירוקים, טרי לי חקלאות, ארומה ועוד רבים.

    דילוג לתוכן