!דברו איתנו
בתי אריזה
מחלבות
מפעלי אוכל מוכן והסעדה
מכונות אריזה ומשקלים
מפעלי ירק מצונן
מפעלי בשר
מפעלי סלטים
מיון אופטי
הקפאת ירקות ותבלינים
מכונת שטיפת ארגזים וגסטרונומים
מכונות ייצור עומדות במרכז תעשיות המזון לסוגיהם. ניתן לראותן בקווי ייצור ...
ייצור מזון הוא אחד מהענפים התעשייתיים הנפוצים. מפעלי מזון רבים מייצרים מיני מזונות מגוונים המיועדים לקהל ישראלי רחב. מזון מוכן מסייע מאוד לבעלי המשפחות הצורכים אותו. הוא חוסך התעסקות בהכנת האוכל, זמן, ומיועד בעיקר ...
ענף המזון הינו אחד החיוניים מהקיימים וכולל גידולים חקלאיים ובעלי חיים, עיבוד התוצרת המגיעה, הכנת מיני מזונות ועוד. עיבוד המזונות השונים נעשה בעזרת מכונות ייצור מגוונות ובתוך אולמות תעשייה הממוקמים במפעלי מזון שונים. ...
פירות הדר הם מהנפוצים שגדלים בישראל כאשר הפרי המוביל ביותר הוא התפוז. מאז ומעולם הוא היה סמל אופייני של מדינת ישראל. פירות הדר גדלים באזורים רבים בישראל, נקטפים ומובלים לבתי אריזה לצורך מיון ואריזה. ניתן למצוא מספר ...
למיון פירות יש מספר מטרות חשובות. ראשית, ניתן לפסול פירות מקולקלים ו/או מעוכים או כאלו עם פוטנציאל לריקבון. שנית, לשטוף ולברור אותם על פי אותו גודל, ובנוסף, לארוז אותם באריזת וואקום אשר משווה להם מראה נהדר ונקי, ...
מיון ירקות מאפשר למשווקים אספקתם ללקוח בצורה היעילה והמוצלחת ביותר. קיימות
בכל מטבח יש צורך לאחסן מוצרי מזון בקירור או בהקפאה. במטבחים מוסדיים, במפעלים, במסעדות, בחברות שיווק מזון ועוד אשר כמויות המזון המאוחסנות בהן גדולות אזי חייבים לבנות חדרי הקפאה מתאימים. פרטי מזון המאוחסנים בהם הם ...
במטבחים מוסדיים מכינים אוכל עבור כמות רבה של סועדים. כאלו הם מסעדות, חדרי אוכל במפעלים, בקיבוצים, בבתי חינוך, במחנות צבאיים, מפעלי מזון, קייטרינג ועוד. כל מטבח כזה חייב להיות מתוכנן ...
מוצרי מזון שונים מוחזקים ומשווקים במצבי צבירה שונים. חלקם ...
כלי נגישות