!דברו איתנו
בתי אריזה
מחלבות
מפעלי אוכל מוכן והסעדה
מכונות אריזה ומשקלים
מפעלי ירק מצונן
מפעלי בשר
מפעלי סלטים
מיון אופטי
הקפאת ירקות ותבלינים
מכונת שטיפת ארגזים וגסטרונומים
היבול החקלאי הנקטף מגיע עם שאריות אדמה, מכוסה באבק, ולרוב, ...
היבול המגיע מן השדות והמטעים חייב להיות מעובד לפני שהוא נמכר לשווקים. בית אריזה לפירות,
עיבוד והכנת מזון נעשים במפעלים, במסעדות, בחברות קייטרינג ובאתרים ...
בתעשיית המזון משתמשים רבות במשקלים למטרות מגוונות. כך, כאשר מכינים ...
אריזת מזון חיונית לשמירה על המזון מפני קלקולו, פגיעה חיצונית וכדומה. ציוד למטבחים מוסדיים מטבחים מוסדיים אמורים לספק כמויות מנות מזון רבות בתוך זמן קצר. הם מיועדים לשרת סועדים בחדרי אוכל ...
מטבחים מוסדיים אמורים לספק כמויות מנות מזון רבות בתוך זמן קצר. הם מיועדים לשרת סועדים בחדרי אוכל ...
אריזת מוצרי המזון הינה חלק בלתי נפרד מתהליך הייצור. האריזה שומרת על המזון ומציעה אותו לציבור בצורה נאה ...
עיבוד מזון הוא תעשייה בפני עצמה ואפילו מורכבת מאוד. העיבוד מתחיל מ
החומוס הינו אחד המאכלים האהובים והפופולאריים ביותר בישראל וניתן לאכול אותו באין ספור מסעדות מזרחיות ואחרות. מכונה לטחינת שומשום אחד מחומרי הגלם הנפוצים במטבח הישראלי הינו הטחינה הגולמית אותה מכינים משומשום. מאכל אחר נפוץ הוא החלווה ושני ...
אחד מחומרי הגלם הנפוצים במטבח הישראלי הינו הטחינה הגולמית אותה מכינים משומשום. מאכל אחר נפוץ הוא החלווה ושני ...
כלי נגישות